Netikette

Kære konkurrencedeltager

Vi vil gerne sørge for, at alle deltagere har oplevelsen af en behagelig kommunikation. Vi beder derfor om en høflig omgangstone inden for vores community. Du bedes tænke over, at der på den anden side af skærmen sidder mennesker, som du også ønsker at blive behandlet retfærdigt af i det virkelige liv.

Regler for netikette:

Skriv tydeligt:
Når du offentliggør et indlæg, bør du være opmærksom på, at mange mennesker fra hele Europa læser dette indlæg. Skriv tydeligt og i hele sætninger. Skriv om muligt på en sådan måde, at enhver kan forstå dig.

Vær venlig:
Venlighed skal vises og kommunikeres. Hvis du læser eller ser noget, som du synes om, del det da med andre. Angrib ikke andre deltagere personligt. Undgå fornærmelser og vær opmærksom på dit tonefald. Ofte fejltolkes ironi og tvetydigheder. Hvis du ønsker at give kritik, bør du formulere dig høfligt og sagligt.

Respekter andres mening:
Hold hovedet koldt, hvis dit billede eller indlæg kritiseres eller omtales negativt. Læs indlægget igennem i fred og ro og overvej, om du ønsker at svare og skriv en saglig kommentar. Bær ikke nag, tilgiv fornærmelser og vær i stand til at give en undskyldning.

Vær opmærksom på indholdet:
Rasistiske, sexiske eller andre menneskerettighedskrænkende indhold er uønskede.

Hvis du holder dig til disse simple retningslinjer, kan vi alle skabe et fantastisk forum og en spændende konkurrence med udveksling af billeder og meninger.

God fornøjelse!

global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description