FAQ
Min konto:

Hvordan sletter jeg min brugerkonto?

Hvis du vil slette din brugerkonto, bedes du kontakte vores kundeservice. Enten telefonisk på 78 79 78 03 (ma –  fr, 9:00 – 22:00, sø, 14:00 – 22:00). Alternativt kan du bruge vores kontaktformular: support@cewe.dk.

Kan jeg ændre mit brugernavn og/eller min e-mailadresse?

Efter registrering kan du ikke længere ændre dit brugernavn og din e-mailadresse.

Hvor mange brugerkonti er tilladt?

Du kan oprette én brugerkonto med dine personoplysninger. Med denne konto kan du deltage i alle CEWE's fotokonkurrencer. Derfor kræves der ikke en ny registrering.

Jeg har glemt mit password eller kan ikke logge ind med mit password.

Hvis du ikke kan logge ind med dit password, eller hvis du har glemt det, skal du bede om et nyt password. Denne proces kan vare op til 15 minutter. Hvis du på det tidspunkt ikke har modtaget en automatisk mail fra vores system, skal du se i din spam-mappe. Ellers kan du kontakte os telefonisk på 78 79 78 03 (ma –  fr, 9:00 – 22:00, sø, 14:00 – 22:00). Alternativt kan du bruge vores kontaktformular: support@cewe.dk.

Jeg vil gerne slette billeder fra gamle konkurrencer. Hvordan gør jeg det?

Klik først på den konkurrence, som du vil fjerne dine billeder fra. Log derefter ind med dine brugerdata, klik på dit brugernavn, og vælg "Administration af billeder". Nu kan du slette alle billeder enkeltvist.

Vedr. billederne:

Må man indsende det samme billede i forskellige kategorier?

Vi ved, at det nogle gange ikke er let at beslutte sig for en kategori. Derfor skal du beslutte dig for, hvilken kategori der giver mest mening. Hvis du indsender et billede i flere kategorier, øger det ikke dine vinderchancer.

Skal mit fulde navn stå under billedet?

Under dine billeder står altid dit brugernavn. Kun hvis du vinder, vises dit fulde navn under månedsvinderen.

Hvorfor skal jeg oplyse min fulde adresse ved registreringen?

For at kunne modtage gevinsterne skal du altid logge ind med dit rigtige navn og din adresse.

Komprimeres mine billeder på jeres hjemmeside?

På grund af de mange indsendte billeder ønsker vi at tilbyde en høj brugervenlighed og reducerer derfor dine billeder til web-størrelse. Du har dog altid mulighed for at hente det ønskede billede i fuld størrelse via lupsymbolet.

Hvad sker der med mine billeder, når fotokonkurrencen er slut?

Du kan slette dine billeder fra din brugerkonto ved slutningen af fotokonkurrencen (se også "Jeg vil gerne slette billeder fra gamle konkurrencer. Hvordan gør jeg det?").

Hvad må jeg redigere ved mit billede, og hvad menes der med "ingen billedmanipulation"?

I vores fotokonkurrencer drejer det sig om fotografiet og om fremragende fotografiske præstationer. Vi ønsker at hædre de billeder, der overbeviser vores jury, hvad angår emne, det samlede indtryk og kvalitet, ud fra tankerne bag billedet. Billedredigeringen, der i dag næsten er en fast bestanddel af fotografiet, bør kun være et hjælpemiddel. Tilpasninger som lysstyrke, kontrast, dybde, lys, farve osv. er tilladt. Der kan også foretages billedudsnit og små retoucheringer. Elementer, som tilføjes efterfølgende og forvrænger billedet, er ikke tilladt. Hertil hører åbenlyse composings, grafiske elementer, rammer eller tekster.

Må smartphone-billeder også indsendes?

Ja tak!

Hvorfor kan jeg ikke indtaste tekniske data vedr. de enkelte billeder?

Metadataene registreres automatisk ud fra dine indsendte billeder og føjes til billedet. Derfor kræves der ikke en manuel indtastning.

Vedr. konkurrencen:

Hvor vigtige er beskrivelserne til billedet?

Bag hvert billede gemmer der sig en særlig historie. Det glæder os, hvis du deler din historie med de andre deltagere og konkurrencens besøgende og lader os deltage.

Hvordan kan jeg tilbagekalde min deltagelse i CEWE Photo Award 2019?

Inden CEWE Photo Awards 2019 slutter, kan du slette dine billeder fra din brugerkonto (se også "Jeg vil gerne slette billeder fra gamle konkurrencer. Hvordan gør jeg det?").

Hvor mange billeder må jeg sende ind til CEWE Photo Award 2019 og indtil hvornår?

Indtil den 02.06.2019 har du mulighed for at indsende i alt 100 billeder i ti forskellige kategorier i forbindelse med CEWE Photo Award 2019.

Jeg kan ikke finde mine billeder i de indsendte billeder i kategorierne. Skal jeg uploade dem igen?

I CEWE Photo Award 2019 indsendes der mere end 100.000 billeder, så dit kan nogle gange være svært at finde. Du kan dog let kontrollere på din brugerkonto under "Administration af billeder", om dit billede er blevet uploadet.

Hvorfor skal I have mit indsendte billede i original størrelse?

Til bedømmelsen af billederne er det vigtigt, at vi har billederne i så høj opløsning som muligt. Desuden kan det være, at vi trykker og kuraterer vinderbilleder på vægbilleder i form af udstillinger i forbindelse med den enkelte konkurrence. En tilstrækkeligt høj opløsning er også nødvendig til dette formål.

Har brugernes vurderinger indflydelse på juryens bedømmelse?

Vurderingerne bruges især til kommunikationen mellem brugerne. Hvis du ser smukke billeder og vurderer disse, vil fotograferne glæde sig over din feedback. Til bedømmelsen tæller først og fremmest andre kriterier.

Må jeg deltage med samtykke fra mine forældre, hvis jeg er under 18 år?

Nej, af juridiske grunde er kun myndige personer berettiget til at deltage.

Hvorfor slettes mine billeder og/eller mine kommentarer?

CEWE forbeholder sig retten til at slette billeder, som afviger i betydelig grad fra de tematiske forskrifter.

Bruges de indsendte billeder af CEWE til egen markedsføring eller til et arkiv?

Fotokultur er en hjertesag for CEWE, så vi tilbyder fotografer og fotografi-elskere en platform til at præsentere og udveksle og ønsker at opfordre til kreative processer. Ved at deltage i CEWE Photo Award 2019 får CEWE kun én (enkelt) brugsret til de billeder, som deltageren har uploadet. CEWE får på intet tidspunkt ophavsretten over billederne. "Retten til billedet" bliver hos ophavsmanden. Den tildelte brugsret er uafhængig af, om billedet bliver præmieret eller ej og omfatter muligheden for offentliggørelse, mangfoldiggørelse, gengivelse og udbredelse med det formål at reklamere for og præsentere CEWE. Dette finder udelukkende sted i sammenhæng med konkurrencen CEWE Photo Award 2019, og ophavsmanden skal altid nævnes. Hvis billedet bruges andre steder, kræver det altid et separat samtykke fra deltageren. Du finder yderligere informationer om dette i punkt 7 i betingelserne for deltagelse i CEWE Photo Award 2019: https://contest.cewe.de/cewephotoaward/da_dk/p/terms_and_conditions.

global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description